1000 Vacatures!!

Hoera  de 1000ste vacature is binnen!

129 bouw vacatures
143 elektro vacatures
208 installatietechniek vacatures
148 vacatures in de metaal
138 commerciele vacatures

Aanhoudende drukte en economische voorspoed zorgt voor een tekort aan goed geschoold personeel. Een voordeel of een nadeel? Voor jou als werkzoekende zeker positief, maar zie je inmiddels door de bomen het bos niet meer?!

Door dat wij met enorm veel werkgevers contact hebben weten we enorm goed wat er speelt en waar de kansen liggen. Meld je dan ook eens vrijblijvend aan om een kennismakend gesprek te voeren. Nadat we samen hebben besproken wat jouw wensen en eisen zijn zorgen wij ervoor dat jouw CV op de juiste plek terecht komt en je alleen bij die opdrachtgevers aan tafel komt waar je echt een match mee hebt!

Doe hier een open inschrijving en we nemen z.s.m. contact op!

 

Typ een zoekterm in en druk op enter