Ymatch bij TIO Careerevent

Gisteren zijn onze toppers Jennifer en Daisy naar het TIO Career event geweest.

We hebben veel commerciële studenten van de opleidingen Commercieel Business Management (CBM) en Commerciële Economie en Ondernemerschap (CEO) mogen spreken. Veel enthousiasten studenten op zoek naar stage plekken, werken-leren plekken en de eerste baan na de studie.

Voor de commerciële studenten hebben wij veel vacatures en uitdagende opdrachtgevers beschikbaar die op zoek zijn naar schoolverlaters, junior accountmanager en commercieel medewerkers binnendienst. Regelmatig bemiddelen wij jonge starters maar ook ervaren accountmanagers naar een nieuwe baan in de sales.

Onze opdrachtgevers zijn veelal actief binnen de techniek of de handel in technische producten. Ze bieden meestal een scholing / opleidingstraject en goede doorgroei mogelijkheden. Ook een nieuwe commerciële baan? Solliciteer snel, we bespreken graag de mogelijkheden.

Typ een zoekterm in en druk op enter

Start Daisy Huisman bij Ymatch