Het Corona virus, hoe gaan wij ermee om?

We zijn ons er inmiddels allemaal al bewust van; het Corona virus.

Het virus grijpt snel om zich heen en het zorgt er al snel voor dat mensen thuis komen te zitten. Maar hoe gaat Ymatch eigenlijk om met het Corona virus?

Natuurlijk houden wij ons aan de regels van het RIVM. Zo hebben wij aan aantal collega’s die thuis werken, maar ook collega’s die op kantoor zitten op gepaste afstand. Iedereen is vrij om te kiezen of je liever thuis of op kantoor wilt werken. Dit betekent dus dat we zeker niet stil zitten tijdens deze lastige periode.

Vanuit huis en vanuit kantoor zullen we ervoor blijven zorgen dat we iedereen kunnen helpen met de zoektocht naar de perfecte baan. De intakes doen we voorlopig niet meer in persoon maar via de telefoon of skype. Dit om ervoor te zorgen dat we onze kandidaten toch kunnen leren kennen voordat we die bij onze opdrachtgevers aanbieden.

Vragen? Al onze intercedenten zijn 24/7 beschikbaar, de telefoonnummers van al onze collega’s kunt u vinden op onze site; https://www.ymatch.nl/contact-met-ymatch/ons-team/

 

Typ een zoekterm in en druk op enter

Like, deel en win de gereedschapskistMinimumloon 2021 header