Solliciteer veilig met onze Drive-In-take!

Een goede match maken is waar we goed in zijn en waar we voor staan. We hebben het niet voor niets in onze naam verpakt. Persoonlijk contact en luisteren naar de wensen van zowel kandidaat als werkgever is de basis. Vanuit daar gaan we te werk. Helaas is dit sinds de uitbraak van corona wat minder makkelijk geworden. Voor het virus zat het kantoor vanaf de middag vaak vol, puur om kandidaten te spreken. Dit is sinds de uitbraak van het virus niet meer verantwoord. Toch wilde we iets doen om een goede match te blijven maken en onze kandidaten persoonlijk te blijven spreken. Daarom hebben we iets creatiefs bedacht: de Drive-In-take! Hoe het werkt? Eigenlijk precies als iedere Drive-In. Je blijft in je auto zitten en vertelt wat je wensen zijn. Vervolgens gaan wij voor je aan de slag. In het filmpje hieronder zie je hoe het precies werkt.

Simpel toch? Met de Drive-In-take blijft het mogelijk om om elkaar persoonlijk te spreken, maar wel met de 1,5-meter afstand. Ook op kantoor hebben we de ruimte om je te ontvangen met het bewaren van de afstand. Dit blijven we ook graag doen. We vinden het natuurlijk wel het belangrijkst dat je je op je gemak voelt. Als je daarom liever telefonisch kennis maakt, doen we dat ook graag.

Heb je zelf een creatief idee om kennis te maken? Daar staan we ook zeker voor open! Bel ons even om een afspraak te maken of stuur een mailtje naar info@ymatch.nl

Typ een zoekterm in en druk op enter

Opvallend CV