Kerstboodschap Ymatch 2020

Het jaar liep wat anders dan we gehoopt hadden. We hebben jullie wat minder vaak kunnen zien dan we gewild hadden. Om toch nog iets van ons te laten zien en horen, hebben we een video gemaakt. Hierin laten we zien wie we zijn en wat we doen. En natuurlijk hoe we het jaar toch nog een beetje feestelijk afsluiten.

Hopelijk kunnen we het volgende jaar zo feestelijk beginnen als we deze hebben afgesloten. Hoe dan ook staan we volgend jaar weer voor je klaar.

Let op: voor het maken van deze beelden is iedereen netjes getest op corona en bij verschijnselen thuis gebleven. Daarnaast is er door de filmmaker gespeeld met optische illusie en is er gezorgd voor de gepaste afstand en bescherming.

WE WENSEN JE FIJNE FEESTDAGEN EN EEN VOORSPOEDIG 2021!

Typ een zoekterm in en druk op enter

Werken Bij Film Ymatch