Ymatch

Het vakantiegeld is binnen, wat kan ik er het beste mee doen?!

Hier vind je 6 manieren hoe je je vakantiegeld het beste kan besteden. Besteden of toch opzij zetten?


Het vakantiegeld is binnen, wat kan ik er het beste mee doen?!
Het is juli en de meeste mensen hebben hun vakantiegeld ontvangen. Maar wat kan je nu het beste doen met dit vakantiegeld? Wij hebben de leukste en beste opties voor je op een rijtje gezet, zodat jij optimaal gebruik kan maken van jouw vakantiegeld!

 1. Vakantie:
  Misschien wel de meest logische optie voor het besteden van je vakantiegeld: op vakantie gaan. Het buitenland opzoeken of in Nederland blijven, even er tussenuit doet altijd goed. Hiervoor geeft je vakantiegeld je nét even dat extraatje, zodat je ergens anders eens lekker kan gaan genieten van je rust, of juist van leuke activiteiten
 2. Huis:
  Mocht je niet op vakantie gaan, is het vakantiegeld mogelijk goed te gebruiken voor onderhoud van je huis. Misschien wilde je wel net je kozijnen vervangen, airco’s plaatsen of de tuin eens goed onder handen nemen. Dit vereist net even wat meer geld dan ander onderhoud en dan komt het vakantiegeld goed van pas!
 3. Kopen van spullen:
  Wil je al een tijdje een nieuwe auto, nieuwe televisie, meubels of iets anders? Met je vakantiegeld heb je net even wat meer ruimte voor de aanschaf van iets nieuws. Zo kan je er voorlopig weer tegen aan!
 4. Sparen:
  Je kan je geld natuurlijk ook gewoon op je spaarrekening zetten. Je kan het altijd later nog besteden, maar voorlopig laat je het even lekker staan als extraatje. Misschien wil je over een tijdje wel een nieuwe auto kopen. Dan krijg je vast een lekker zetje in je rug.
 5. Beleggen:
  Geld op je spaarrekening laten staan, levert haast niks meer op. Heb je op korte termijn je geld niet nodig? Dan is beleggen een goede optie. Zo hoop je ervoor te zorgen dat het overtijd meer waard wordt. Denk hierbij aan het kopen van aandelen of het investeren in crypto-currencies of andere vormen van beleggen. Beiden hebben laten zien dat ze door je jaren heen gemiddeld blijven stijgen en hierdoor is het mogelijk een verstandige keuze om hier je geld in te beleggen. Bekijk dit filmpje om meer te weten te komen over beleggen!
  https://www.youtube.com/watch?v=YRQOU5teHDo
 6. Schulden aflossen:
  Door schulden af te lossen creëer je meer vrijheid voor jezelf in de toekomst. Door het aflossen van schulden worden je maandlasten namelijk lager. Omdat je in de volgende maanden minder af hoeft te lossen, hou je in de volgende maanden meer geld over om uit te geven, te sparen of te beleggen!

Mocht je deze tips waardevol vinden en wil je op de hoogte blijven van meer tips die we met jullie delen? Volg ons dan op Facebook, Instagram & LinkedIn. Hier houden we jou op de hoogte omtrent onze werkzaamheden en onze waardevolle berichten!

Typ een zoekterm in en druk op enter

Ymatch Bedrijfsfilm