Maandag een nieuwe baan?

Bekijk onze vacatures en check of jouw baan er bij staat!

Vaste baan, Gedetacheerd of ZZP-er?

Ben jij een kanjer in je vak of zoek je een gewoon een nieuwe baan? Dan ben je hier aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in vaste en tijdelijke banen in de techniek en commercie en helpen je graag verder met jouw carrière.

✅ Werving & Selectie van jouw nieuwe vaste baan

✅ Tijdelijke detachering naar een vaste baan (deta-vast)

✅ Projectmatig werken als Zelfstandige Zonder Personeel (ZZP)

Snel een nieuwe baan of project?

Ben je een vak topper dan regelen we veelal binnen een week een nieuwe baan voor je. We werken vanuit jou als kandidaat en jouw wensen tellen! Samen met ons landelijke netwerk verzorgen wij gemiddeld zo’n 3 gesprekken voor je bij nieuwe opdrachtgevers!

Binnen deze branches hebben wij een jarenlange ervaring samen met onze opdrachtgevers binnen technische of commerciële bedrijven en plaatsen wij iedere week nieuwe kandidaten bij nieuwe werkgevers.

Wat anderen zeggen

4.7 uit 5 sterren - van 102 Google reviews
 • Martijn Smedicus Avatar
  Martijn Smedicus
  22/11/2020 - Google

  Zeer betrouwbaar en kundig, Ymatch maakt meer waar dan het beloofd, waar maak je dat nog mee tegenwoordig??Edit; Het is inmiddels twee jaar later en ik werk nog steeds als lasser voor Ymatch. Kan niet anders zeggen dat dit het beste en meest betrouwbare detacheringsburo is dat ik ooit tegengekomen ben! Super personeel (!), altijd bereid mee te denken en dingen via de kortste weg voor hun personeel oplossend. Werkelijk grote klasse!

  Iris Lommerde Avatar
  Iris Lommerde
  16/12/2020 - Google

  Wat een ontzettend leuke groep mensen bij Ymatch! Nu meerdere keren met ze samengewerkt en ze zijn heel gemotiveerd, en goed in wat ze doen. Ga zo door!

  Rick Goudriaan Avatar
  Rick Goudriaan
  22/12/2018 - Google

  Vanaf moment 1 fijne gesprekken gehad met zowel dirkjan als marc. Ze hebben mij continu op de hoogte gehouden van lopende sollicitaties en meteen geschakeld als dat nodig was.Het leukste was het presentje na een succesvolle sollicitatie, dat betekende voor mij dat ze echt goed bezig zijn met de mensen die werkzoekende zijn!Top mannen ga zo door!

 • Wijnand Schippers Avatar
  Wijnand Schippers
  22/12/2018 - Google

  Super dienstverlening gaan snel voor je aan de slag en geeft advies

  dylan michel Avatar
  dylan michel
  08/12/2020 - Google

  Ik word heel goed aan werk geholpen door dani.Als ik zonder werk kom te zitten dan heb ik binnen een week weer een nieuwe baan. Dani is een heel aardige gozer die echt goed voor de uitzendkrachten zorgt

  John van Grieken Avatar
  John van Grieken
  22/12/2018 - Google

  Ik heb in het verleden al wat vaker contact gehad met uitzendbureaus echter zonder resultaat. Ymatch had binnen een paar dagen een passende job voor mij. Ze zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen. Duidelijk en direct. Ik kan dit bureau aan iedereen aanbevelen zowel aan ondernemers als aan werkzoekende. TOP

 • Pascal van der Kooij Avatar
  Pascal van der Kooij
  22/10/2020 - Google

  Vriendelijk en professioneel bedrijf met behulpzame, gezellige werknemers !!

  M. Van der S Avatar
  M. Van der S
  22/10/2020 - Google

  Prima en professionele partij voor het leveren van maatwerk. De intake is goud waard en zie je terug bij de kandidaten.

  Rik Nijveld Avatar
  Rik Nijveld
  17/12/2020 - Google

  Ik kan Ymatch echt aanraden. Ik kon super snel weer aan het werk dankzij Dani! Snelle en persoonlijke service, echt top!!!

Praktijk mensen

Wanneer je met ons in contact komt, door te solliciteren of vrijblijvend telefonisch advies in te winnen, zal je merken dat wij weten waar je over praat en verstand hebben van jouw werk. Dat komt omdat onze recruiters veelal zelf uw werk zelf hebben uitgevoerd in de praktijk.

Vaste banen

De vacatures op deze website betreffen meestal vaste banen binnen de bij ons aangesloten werkgevers. Wanneer wij u solliciteert kunnen wij hier meer over vertellen op het gesprek bij ons op kantoor.

Tijdelijke projecten

Naast vaste banen hebben wij ook regelmatig project werk bij de verschillende werkgevers. Ook komt het voor dat er een combinatie wordt gemaakt van tijdelijk en naar vast. Het contactpersoon bij de vacature kan je daar meer over vertellen.

ZZP Bemiddeling

Heb je gekozen om een zelfstandige zonder personeel (ZZP) te worden? Dan heb je gekozen voor zelfstandigheid en flexibiliteit. Je deelt je eigen werktijden in en je selecteert zelf je eigen klanten. Ymatch kan je daar mee helpen door voor geschikte opdrachtgevers te zorgen en jou te ontzorgen.

 • Direct inschrijven

  Schrijf je hier snel in als werkzoekende. Wij laten je weten of we een baan voor je hebben.

 • Maak een Job-Alert aan

  Maak hier een Job-Alert aan en ontvang iedere woensdag de laatste vacatures in jouw vakgebied per mail.

 • Inloggen Ymatch

  Log hier in bij Ymatch om je voorkeuren voor werk aan te passen.

 • Inloggen uren

  Log hier in bij de Backoffice van Ymatch om je uren door te geven.

Opleidingen & Cursussen

Naast een goede baan bieden wij je ook opleidingen en cursussen om verder te komen in jouw carrière. Vaak kunnen wij de opleiding financieren samen met jouw nieuwe werkgever. Wij kunnen de volgende opleidingen verzorgen:

 • VCA (basis of leidinggevende)
 • BHV
 • Veilig werken op hoogte
 • Veilig werken langs de weg
 • Veilig werken heftruck
 • VOP volgens de NEN 3140
 • VIAG VOP
 • BEI VOP
 • REOB monteur
 • Veilig werken met de
 • heftruck
 • Diverse Arbeidsopleidingen

Werken voor Ymatch

Of je nou wordt gedetacheerd of als zelfstandige (ZZP-er) wordt bemiddeld door ons je merkt altijd de persoonlijke benadering. Daarnaast zorgen wij voor;

✅ Tijdige betalingen van jouw salaris

✅ Tijdige betalingen van jouw ZZP factuur

✅ Binnen no-time diverse kennismakingen met onze opdrachtgevers

✅ Altijd 1000+ actuele vacatures in jouw vakgebied

✅ Kennis en ervaring van jouw vak (dat praat lekker makkelijk)

Typ een zoekterm in en druk op enter