Ymatch

Hoe houd je een zzp’er tevreden?

Bij Ymatch zijn onze zzp’ers van onschatbare waarde. Dit is de reden dat we graag een langdurige relatie met hen opbouwen. We leggen de nadruk op hun tevredenheid en streven ernaar een omgeving te creëren waarin zzp’ers zich gewaardeerd voelen en zich volledig kunnen richten op hun werk. We hebben veel onderzoek gedaan naar de behoeften en wensen van onze zzp’ers om ervoor te zorgen dat we aan hun verwachtingen kunnen voldoen.

Wat zoeken zzp’ers?
✅ Langdurige projecten
✅ Betaling die op tijd verloopt
✅ Duidelijke communicatie

Hoe kunnen we hierop inspelen?
Zzp’ers hechten veel waarde aan transparantie en open communicatie. Het aanbieden van duidelijke instructievideo’s, informatieve brochures en het managen van verwachtingen helpen hierbij.
Hoewel zzp’ers vaak op zoek zijn naar een goed salaris, is de duur van opdrachten ook van groot belang voor hen. Hoe langer de opdrachten duren, hoe stabieler hun inkomen is.

Door deze maatregelen te implementeren en de aanbevelingen op te volgen, kun je als organisatie zzp’ers tevreden houden. Het uiteindelijke doel is het creëren van een positieve ervaring, zodat zzp’ers in de toekomst graag met de organisatie willen blijven samenwerken.

Overweeg je om met zzp’ers samen te werken? Ymatch staat klaar om je te helpen. Informeer naar de mogelijkheden.

Klik hier om contact met ons op te nemen

Typ een zoekterm in en druk op enter