Ymatch

ZZP Bemiddeling

ZZP Bemiddeling

Bij Ymatch werken wij al geruime tijd met ZZP’ers en hebben wij een groot kandidatenbestand opgebouwd. ZZP’ers kiezen bewust voor Ymatch omdat wij binnen 7 dagen betalen, een groot netwerk hebben en alle administratieve handelingen uit handen nemen. Hierdoor kunnen zij zich volledig richten op hun specialisme en wij op die van ons.

Flexibiliteit zonder risico

Het inhuren van ZZP’ers biedt veel meer flexibiliteit bij de inzet van personeel voor organisaties of bedrijven. Op deze manier beschik je voor een korte of lange periode over tijdelijk gekwalificeerd personeel. Bij Ymatch regelen wij de betaling van de ZZP’er en jij regelt het werk. Hierdoor zit je niet vast aan personeel, loop je minder financieel risico en weet je vooraf wat de kosten zijn.

Werkwijze

Nadat de kandidaat op gesprek is geweest heeft u de keuze deze aan te nemen via detachering op urenbasis of direct in dienst op uw eigen loonlijst na betaling van een werving & selectie fee. Een combinatie van beide is ook mogelijk zodat u de proefperiode kunt verlengen. Vraag onze consultants naar de mogelijkheden.

Personeel gezocht?

  Ervaren

  Met meer dan 10 jaar ervaring (sinds 2012) zijn wij een club die iedere dag weer keihard aan de slag gaat om een zo goed mogelijk resultaat voor onze  opdrachtgevers en werkzoekende te behalen.

  Betrokken

  Wij werken in kleine teams die ieder een eigen focus hebben op een aparte branche zoals de bouw of elektro. Iedere consultant begeleidt zijn of haar eigen opdrachtgevers en werknemers en is persoonlijk betrokken bij uw zaak.

  Gedreven

  Voorgestelde kandidaten worden zo goed mogelijk doorgelicht in  persoonlijke gesprekken, referentiechecks en kennistesten. Onze consultants komen graag in uw bedrijf kijken om de beste match te kunnen maken.

  Gecertificeerd

  Samen met onze partners zorgen wij voor de verloning van uw werknemers conform alle wet en regelgeving en de passende certificaten zodat u volledig veilig en vertrouwd uw mensen kunt inhuren.

  Wat anderen zeggen

  4.7 uit 5 sterren - van 289 Google reviews

  Typ een zoekterm in en druk op enter