Ymatch

Werving & Selectie in de Techniek

Werving & Selectie

Ben je op zoek naar een kandidaat die (direct) vast in dienst kan treden en heb je een vacature openstaan? Dan kan Ymatch je helpen met werving en selectie van kandidaten in de techniek, bouw en office. Wij voeren het volledige werving- en selectietraject uit voor het bedrijf, zoals het schrijven en plaatsen van vacatures en het verzorgen van on- en offline campagnes.

Bovendien nemen wij de volgende werkzaamheden uit handen:

 • Beantwoorden van sollicitaties;
 • Eerste selectie maken;
 • Eerste gesprekken voeren;
 • Meedenken over de arbeidsovereenkomst

De voordelen

Werving en selectie via Ymatch biedt verschillende voordelen:

 • De nieuwe collega is direct in eigen dienst en heeft maximale binding met het bedrijf;
 • Uitbesteden van werving en selectie bespaart veel tijd en geld;
 • Profiteren van onze expertise, netwerk, systemen en specialisatie;
 • Betalen alleen als wij de juiste medewerker hebben gevonden;
 • Je wordt vooraf geïnformeerd over de kosten.

Onze werkwijze

Nadat de kandidaat op gesprek is geweest heeft u de keuze deze aan te nemen via detachering op urenbasis of direct in dienst op uw eigen loonlijst na betaling van een werving & selectie fee. Een combinatie van beide is ook mogelijk zodat u de proefperiode kunt verlengen. Vraag onze consultants naar de mogelijkheden.

Personeel gezocht?

  Ervaren

  Met meer dan 10 jaar ervaring (sinds 2012) zijn wij een club die iedere dag weer keihard aan de slag gaat om een zo goed mogelijk resultaat voor onze  opdrachtgevers en werkzoekende te behalen.

  Betrokken

  Wij werken in kleine teams die ieder een eigen focus hebben op een aparte branche zoals de bouw of elektro. Iedere consultant begeleidt zijn of haar eigen opdrachtgevers en werknemers en is persoonlijk betrokken bij uw zaak.

  Gedreven

  Voorgestelde kandidaten worden zo goed mogelijk doorgelicht in  persoonlijke gesprekken, referentiechecks en kennistesten. Onze consultants komen graag in uw bedrijf kijken om de beste match te kunnen maken.

  Gecertificeerd

  Samen met onze partners zorgen wij voor de verloning van uw werknemers conform alle wet en regelgeving en de passende certificaten zodat u volledig veilig en vertrouwd uw mensen kunt inhuren.

  Wat anderen zeggen

  4.7 uit 5 sterren - van 289 Google reviews

  Typ een zoekterm in en druk op enter