Onze diensten

Detacheren en Uitzenden van flexibel personeel

Voor het invullen van een tijdelijke personeelsbehoefte werken wij met overeenkomsten volgens de ABU CAO. Hierbij volgen wij wel de CAO die geld binnen uw bedrijf, zoals de bouw of metaal CAO, en verlonen onze werknemers volgens de salaris en ADV voorwaarden die daarbij horen.

 • Verleng de proeftijd
 • Maximale flexibiliteit voor 5,5 jaar
 • Geen ziekte risico

Vaak wordt een detacheringsovereenkomst ook ingezet om de proeftijd, bij een vast contract maximaal 2 maanden, te verlengen. Na de detacheringsperiode of zelfs eerder kan een kandidaat die voldoet aan de gestelde voorwaarden worden overgenomen op contract. Ymatch werkt met een inleen termijn van 1500 uur. Bel voor meer informatie met ons kantoor en vraag naar de mogelijkheden.

Detacheren van zelfstandig freelancers of ZZP-ers

Naast detacheren kunnen wij ook vast personeel, freelancers of zelfstandigen detacheren. Wij werken hierbij met door de belastingdienst goedgekeurde overeenkomsten van bemiddeling. Wilt u dus een ZZP-er inhuren maar bestaat er nog onduidelijkheid over de nieuwe wetgeving van juli 2015? Wij geven graag een advies.

Payrolling van vaste of tijdelijke medewerkers

Heeft u zelf een kandidaat gevonden voor een functie binnen uw organisatie maar wilt u die niet zelf verlonen? Wij kunnen de medewerker voor u verlonen volgens de ABU wetgeving zodat u meer flexibiliteit heeft in contracten en termijnen.

Werving & Selectie (W&S)

Op basis van opdracht kan Ymatch naar een nieuwe medewerker op zoek gaan. Naast uitzenden van personeel kunt u de medewerker ook direct een contract bieden. U betaalt ons dan een fee bedrag, een vast percentage van het bruto jaar salaris, voor de geleverde diensten.

Wat anderen zeggen

4.7 uit 5 sterren - van 122 Google reviews
 • Janus Jaspers Avatar
  Janus Jaspers
  22/10/2020 - Google

  Geweldig gewoon werd gebeld door Dani de boer van Ymatch of ik geïnteresseerd was in ander werk kennismaking gesprek gehad op nieuw bedrijf en week erop gelijk alles geregeld heb dit nog nooit eerder mee gemaakt ik raad mensen Ymatch aan (mensen die willen werken natuurlijk)Nogmaals top gehandeld en bedankt Dani dat je je zo uit de naad heb gewerkt zodat ik weer snel aan de slag kon 💪🏻

  Kok Muijsson Avatar
  Kok Muijsson
  22/12/2019 - Google

  Goede organisatie met goede service weet de juiste mensen bij de juiste werkgever weg te zetten.Mvgr Richard Muijsson

  Pieter Van Dorp Avatar
  Pieter Van Dorp
  08/12/2020 - Google

  Na mijn eerste gesprek had ik al een goed gevoel alles werd mij zeer goed uitgelegd via ymatch ben ik aan het werk bij hartman en zoon waar ik het prima naar mijn zin heb ik zal ook iedereen aanraden om met ymatch in zee te gaan

 • C N Avatar
  C N
  22/12/2018 - Google

  Ik heb de samenwerking met Ymatch altijd erg fijn en positief ervaren! Super gezellig team en je bent daar altijd welkom!

  Zerbine Putkamer Avatar
  Zerbine Putkamer
  16/12/2020 - Google

  Altijd vriendelijk en professioneel. Staan altijd voor je klaar. Innovatief met o.a. de Drive-In-Take, top!Ze zetten de koffie voor je klaar, enige wat je nog hoeft te doen is langs gaan!

  Sofjen Ben Brahim Avatar
  Sofjen Ben Brahim
  29/10/2020 - Google

  Een erg fijn bedrijf om werkzaam te zijn! Een goede sfeer met oprecht fijne collega's!!

 • TOD_kikjes75 Avatar
  TOD_kikjes75
  29/12/2020 - Google

  Fijne sfeer, staan altijd voor je klaar! Top bedrijf, professioneel en klantvriendelijk. Dus op zoek naar een baan, zou ik het ieder aanbevelen om je hier in te schrijven!

  John van Grieken Avatar
  John van Grieken
  22/12/2018 - Google

  Ik heb in het verleden al wat vaker contact gehad met uitzendbureaus echter zonder resultaat. Ymatch had binnen een paar dagen een passende job voor mij. Ze zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen. Duidelijk en direct. Ik kan dit bureau aan iedereen aanbevelen zowel aan ondernemers als aan werkzoekende. TOP

  Omar Elmoussati Avatar
  Omar Elmoussati
  29/06/2020 - Google

  Ik heb veel geleerd in mijn periode bij Ymatch als stagiaire, leuke collega’s en een fijne werksfeer. Aanrader voor een ieder!!

Typ een zoekterm in en druk op enter