Onze diensten

Detacheren en Uitzenden van flexibel personeel

Voor het invullen van een tijdelijke personeelsbehoefte werken wij met overeenkomsten volgens de ABU CAO. Hierbij volgen wij wel de CAO die geld binnen uw bedrijf, zoals de bouw of metaal CAO, en verlonen onze werknemers volgens de salaris en ADV voorwaarden die daarbij horen.

 • Verleng de proeftijd
 • Maximale flexibiliteit voor 5,5 jaar
 • Geen ziekte risico

Vaak wordt een detacheringsovereenkomst ook ingezet om de proeftijd, bij een vast contract maximaal 2 maanden, te verlengen. Na de detacheringsperiode of zelfs eerder kan een kandidaat die voldoet aan de gestelde voorwaarden worden overgenomen op contract. Ymatch werkt met een inleen termijn van 1500 uur. Bel voor meer informatie met ons kantoor en vraag naar de mogelijkheden.

Detacheren van zelfstandig freelancers of ZZP-ers

Naast detacheren kunnen wij ook vast personeel, freelancers of zelfstandigen detacheren. Wij werken hierbij met door de belastingdienst goedgekeurde overeenkomsten van bemiddeling. Wilt u dus een ZZP-er inhuren maar bestaat er nog onduidelijkheid over de nieuwe wetgeving van juli 2015? Wij geven graag een advies.

Payrolling van vaste of tijdelijke medewerkers

Heeft u zelf een kandidaat gevonden voor een functie binnen uw organisatie maar wilt u die niet zelf verlonen? Wij kunnen de medewerker voor u verlonen volgens de ABU wetgeving zodat u meer flexibiliteit heeft in contracten en termijnen.

Werving & Selectie (W&S)

Op basis van opdracht kan Ymatch naar een nieuwe medewerker op zoek gaan. Naast uitzenden van personeel kunt u de medewerker ook direct een contract bieden. U betaalt ons dan een fee bedrag, een vast percentage van het bruto jaar salaris, voor de geleverde diensten.

Wat anderen zeggen

4.7 uit 5 sterren - van 102 Google reviews
 • Robert Bakker Avatar
  Robert Bakker
  22/10/2020 - Google

  Vriendelijke medewerkers met een positieve energie!Altijd bereidt om in mogelijkheden te denken.Fijn en transparant in communicatie.Top bedrijf!

  Lex Moret Avatar
  Lex Moret
  22/10/2020 - Google

  Professionele organisatie. Verstaan hun vak en kennen de regio. No nonsense.

  Jazminka Hanga Avatar
  Jazminka Hanga
  22/10/2020 - Google

  Leuk bedrijf, ik werk al 2 jaar met plezier bij hun

 • Clearance Seanorth Avatar
  Clearance Seanorth
  22/12/2018 - Google

  Goede samenwerking, en ze luisteren graag naar de wensen van de klant en handelen er naar zo ver het in hun macht ligt.

  Zerbine Putkamer Avatar
  Zerbine Putkamer
  16/12/2020 - Google

  Altijd vriendelijk en professioneel. Staan altijd voor je klaar. Innovatief met o.a. de Drive-In-Take, top!Ze zetten de koffie voor je klaar, enige wat je nog hoeft te doen is langs gaan!

  Corstiaan cz Avatar
  Corstiaan cz
  22/12/2019 - Google

  Heel netjes geholpen contact gehad en kon snel op gesprek komen een paar dagen later werd ik al snel gebeld met een voorstel!!Echt een aanrader!

 • Ivan Avatar
  Ivan
  22/12/2018 - Google

  Er word altijd beloofd dat je binnen een week reactie krijgt.... niet dus!Bij Ymatch krijg je niet alleen reactie terug op je sollicitatie, maar gelijk een gesprek bij een bedrijf een kwartiertje van mijn huis vandaan!!

  Edward van Wilgenburg Avatar
  Edward van Wilgenburg
  16/12/2020 - Google

  Ymatch is een fantastisch bedrijf dat professioneel en snel reageert op vraag en aanbod.

  André Van Den hoek Avatar
  André Van Den hoek
  22/11/2020 - Google

  Goed personeelKomt snel met resultaten Dani de boer gisteren contact voor het eerst en vandaag al een serieus bedrijfMijn dank is groot

Typ een zoekterm in en druk op enter