Ymatch

Onze diensten

Detacheren en Uitzenden van flexibel personeel

Voor het invullen van een tijdelijke personeelsbehoefte werken wij met overeenkomsten volgens de ABU CAO. Hierbij volgen wij wel de CAO die geld binnen uw bedrijf, zoals de bouw of metaal CAO, en verlonen onze werknemers volgens de salaris en ADV voorwaarden die daarbij horen.

  • Verleng de proeftijd
  • Maximale flexibiliteit voor 5,5 jaar
  • Geen ziekte risico

Vaak wordt een detacheringsovereenkomst ook ingezet om de proeftijd, bij een vast contract maximaal 2 maanden, te verlengen. Na de detacheringsperiode of zelfs eerder kan een kandidaat die voldoet aan de gestelde voorwaarden worden overgenomen op contract. Ymatch werkt met een inleen termijn van 2000 uur. Bel voor meer informatie met ons kantoor en vraag naar de mogelijkheden.

Detacheren van zelfstandig freelancers of ZZP-ers

Naast detacheren kunnen wij ook vast personeel, freelancers of zelfstandigen detacheren. Wij werken hierbij met door de belastingdienst goedgekeurde overeenkomsten van bemiddeling. Wilt u dus een ZZP-er inhuren maar bestaat er nog onduidelijkheid over de nieuwe wetgeving van juli 2015? Wij geven graag een advies.

Payrolling van vaste of tijdelijke medewerkers

Heeft u zelf een kandidaat gevonden voor een functie binnen uw organisatie maar wilt u die niet zelf verlonen? Wij kunnen de medewerker voor u verlonen volgens de ABU wetgeving zodat u meer flexibiliteit heeft in contracten en termijnen.

Werving & Selectie (W&S)

Op basis van opdracht kan Ymatch naar een nieuwe medewerker op zoek gaan. Naast uitzenden van personeel kunt u de medewerker ook direct een contract bieden. U betaalt ons dan een fee bedrag, een vast percentage van het bruto jaar salaris, voor de geleverde diensten.

Wat anderen zeggen

4.7 uit 5 sterren - van 289 Google reviews

Typ een zoekterm in en druk op enter