Onze diensten

Detacheren en Uitzenden van flexibel personeel

Voor het invullen van een tijdelijke personeelsbehoefte werken wij met overeenkomsten volgens de ABU CAO. Hierbij volgen wij wel de CAO die geld binnen uw bedrijf, zoals de bouw of metaal CAO, en verlonen onze werknemers volgens de salaris en ADV voorwaarden die daarbij horen.

 • Verleng de proeftijd
 • Maximale flexibiliteit voor 5,5 jaar
 • Geen ziekte risico

Vaak wordt een detacheringsovereenkomst ook ingezet om de proeftijd, bij een vast contract maximaal 2 maanden, te verlengen. Na de detacheringsperiode of zelfs eerder kan een kandidaat die voldoet aan de gestelde voorwaarden worden overgenomen op contract. Ymatch werkt met een inleen termijn van 1500 uur. Bel voor meer informatie met ons kantoor en vraag naar de mogelijkheden.

Detacheren van zelfstandig freelancers of ZZP-ers

Naast detacheren kunnen wij ook vast personeel, freelancers of zelfstandigen detacheren. Wij werken hierbij met door de belastingdienst goedgekeurde overeenkomsten van bemiddeling. Wilt u dus een ZZP-er inhuren maar bestaat er nog onduidelijkheid over de nieuwe wetgeving van juli 2015? Wij geven graag een advies.

Payrolling van vaste of tijdelijke medewerkers

Heeft u zelf een kandidaat gevonden voor een functie binnen uw organisatie maar wilt u die niet zelf verlonen? Wij kunnen de medewerker voor u verlonen volgens de ABU wetgeving zodat u meer flexibiliteit heeft in contracten en termijnen.

Werving & Selectie (W&S)

Op basis van opdracht kan Ymatch naar een nieuwe medewerker op zoek gaan. Naast uitzenden van personeel kunt u de medewerker ook direct een contract bieden. U betaalt ons dan een fee bedrag, een vast percentage van het bruto jaar salaris, voor de geleverde diensten.

Wat anderen zeggen

4.7 uit 5 sterren - van 102 Google reviews
 • André Van Den hoek Avatar
  André Van Den hoek
  22/11/2020 - Google

  Goed personeelKomt snel met resultaten Dani de boer gisteren contact voor het eerst en vandaag al een serieus bedrijfMijn dank is groot

  Ivan Verboom Avatar
  Ivan Verboom
  22/12/2018 - Google

  Kort maar krachtig. Inderdaad de Rotterdamse "niet lullen maar poetsen" mentaliteit van Samantha! Ze zei dat het goed kwam, en dat kwam het. Dus zeker een aanrader Ymatch!

  Marco Dorchain Avatar
  Marco Dorchain
  22/09/2020 - Google

  Goede hulp en een goede baan door weten te vinden. Erg fijn om mee samen te werken. Zeker een aanrader voor werkzoekende!

 • Ivan Avatar
  Ivan
  22/12/2018 - Google

  Er word altijd beloofd dat je binnen een week reactie krijgt.... niet dus!Bij Ymatch krijg je niet alleen reactie terug op je sollicitatie, maar gelijk een gesprek bij een bedrijf een kwartiertje van mijn huis vandaan!!

  Cindy Rombout Avatar
  Cindy Rombout
  17/12/2020 - Google

  In november heb ik bij YMatch een training vacatureteksten schrijven gegeven. Erg leuk om te doen en goed om te zien dat ze alle tips en trick goed oppikken. YMatch is een bedrijf met leuke enthousiaste medewerkers!

  tamara van de gruiter Avatar
  tamara van de gruiter
  22/10/2020 - Google

  Hele lieve mensen, helpen je altijd super goed.

 • thaymir sporkslede Avatar
  thaymir sporkslede
  22/11/2020 - Google

  Binnen 2 weken kon ik aan de slag gaan,zeer goeie comunicatie

  Marcel Lambeek Avatar
  Marcel Lambeek
  08/12/2020 - Google

  Ik heb een super ervaring gehad. Na gesprek met werkgever kwamen we er niet uit in dienst via Y-match, maar na onderhandelingen van Y-match met mijn huidige werkgever kon ik gelijk vast in dienst. Er goede terug koppeling en enthousiaste mensen

  Hidde Van Caldenberg Avatar
  Hidde Van Caldenberg
  22/10/2020 - Google

  Professionele organisatie met een persoonlijk karakter. Als stagiair voel ik me een volwaardig onderdeel van het team en leer ik daarnaast erg veel. Kortom: Aanrader!

Typ een zoekterm in en druk op enter