Onze diensten

Detacheren en Uitzenden van flexibel personeel

Voor het invullen van een tijdelijke personeelsbehoefte werken wij met overeenkomsten volgens de ABU CAO. Hierbij volgen wij wel de CAO die geld binnen uw bedrijf, zoals de bouw of metaal CAO, en verlonen onze werknemers volgens de salaris en ADV voorwaarden die daarbij horen.

 • Verleng de proeftijd
 • Maximale flexibiliteit voor 5,5 jaar
 • Geen ziekte risico

Vaak wordt een detacheringsovereenkomst ook ingezet om de proeftijd, bij een vast contract maximaal 2 maanden, te verlengen. Na de detacheringsperiode of zelfs eerder kan een kandidaat die voldoet aan de gestelde voorwaarden worden overgenomen op contract. Ymatch werkt met een inleen termijn van 1500 uur. Bel voor meer informatie met ons kantoor en vraag naar de mogelijkheden.

Detacheren van zelfstandig freelancers of ZZP-ers

Naast detacheren kunnen wij ook vast personeel, freelancers of zelfstandigen detacheren. Wij werken hierbij met door de belastingdienst goedgekeurde overeenkomsten van bemiddeling. Wilt u dus een ZZP-er inhuren maar bestaat er nog onduidelijkheid over de nieuwe wetgeving van juli 2015? Wij geven graag een advies.

Payrolling van vaste of tijdelijke medewerkers

Heeft u zelf een kandidaat gevonden voor een functie binnen uw organisatie maar wilt u die niet zelf verlonen? Wij kunnen de medewerker voor u verlonen volgens de ABU wetgeving zodat u meer flexibiliteit heeft in contracten en termijnen.

Werving & Selectie (W&S)

Op basis van opdracht kan Ymatch naar een nieuwe medewerker op zoek gaan. Naast uitzenden van personeel kunt u de medewerker ook direct een contract bieden. U betaalt ons dan een fee bedrag, een vast percentage van het bruto jaar salaris, voor de geleverde diensten.

Wat anderen zeggen

4.7 uit 5 sterren - van 102 Google reviews
 • Milan Lagerwerf Avatar
  Milan Lagerwerf
  17/12/2020 - Google

  Heel fijn team om mee samen te werken!

  Corstiaan cz Avatar
  Corstiaan cz
  22/12/2019 - Google

  Heel netjes geholpen contact gehad en kon snel op gesprek komen een paar dagen later werd ik al snel gebeld met een voorstel!!Echt een aanrader!

  Janus Jaspers Avatar
  Janus Jaspers
  19/10/2020 - Google

  Geweldig gewoon werd gebeld door Dani de boer van Ymatch of ik geïnteresseerd was in ander werk kennismaking gesprek gehad op nieuw bedrijf en week erop gelijk alles geregeld heb dit nog nooit eerder mee gemaakt ik raad mensen Ymatch aan (mensen die willen werken natuurlijk)
  Nogmaals top gehandeld en bedankt Dani dat je je zo uit de naad heb gewerkt zodat ik weer snel aan de slag kon 💪🏻

 • C N Avatar
  C N
  22/12/2018 - Google

  Ik heb de samenwerking met Ymatch altijd erg fijn en positief ervaren! Super gezellig team en je bent daar altijd welkom!

  Zerbine Putkamer Avatar
  Zerbine Putkamer
  16/12/2020 - Google

  Altijd vriendelijk en professioneel. Staan altijd voor je klaar. Innovatief met o.a. de Drive-In-Take, top!Ze zetten de koffie voor je klaar, enige wat je nog hoeft te doen is langs gaan!

  ad kramer Avatar
  ad kramer
  01/12/2020 - Google

  Zeker weten goed uitzendbureau mr de boer daar kan je op vertrouwen goede jongen die komt er wel

 • André Van Den hoek Avatar
  André Van Den hoek
  22/11/2020 - Google

  Goed personeelKomt snel met resultaten Dani de boer gisteren contact voor het eerst en vandaag al een serieus bedrijfMijn dank is groot

  Cindy Rombout Avatar
  Cindy Rombout
  17/12/2020 - Google

  In november heb ik bij YMatch een training vacatureteksten schrijven gegeven. Erg leuk om te doen en goed om te zien dat ze alle tips en trick goed oppikken. YMatch is een bedrijf met leuke enthousiaste medewerkers!

  Massimo Polimeno Avatar
  Massimo Polimeno
  07/12/2020 - Google

  Zeer gelukkig met de leiding gevende die met name Sofjen en Dani de vrijheid hebben gegeven zichzelf te bewijzen....Altijd een risico maar hebben zich driedubbel bewezen een goede Match te vinden voor niet alleen mij maar nog vele met mij. Complimenten....jullie zijn een geweldig Team! Ga zo door.....Massimo

Typ een zoekterm in en druk op enter