Ymatch

Maandag een nieuwe medewerker?

Technisch Personeel

Wij zijn gespecialiseerd in de bemiddeling van technisch personeel in de bouw en techniek. Service monteurs, loodgieters, elektromonteurs, schilders, timmermannen etc. Onze consultants komen graag op gesprek om de juiste vakmensen bij u te leveren voor vast of tijdelijke projecten.

Naast vakmensen bemiddelen wij ook kaderpersoneel zoals tekenaars, engineers, werkvoorbereiders, calculators, planners etc. Komt u tekort op kantoor dan kunnen wij u ook daarbij helpen.

Persoonlijk betrokken

Wij doen ons beste zo goed mogelijk bij te dragen aan u bedrijfsresultaat en gaan samen op zoek naar de juiste oplossing voor uw personeelsvraagstuk. Persoonlijk contact staat daarbij hoog in het vaandel. Zo krijgt u één vast aanspreekpunt binnen ons team die ook mobiel bereikbaar is en u begeleidt in het wervingstraject.

Onze werkwijze

Nadat de kandidaat op gesprek is geweest heeft u de keuze deze aan te nemen via detachering op urenbasis of direct in dienst op uw eigen loonlijst na betaling van een werving & selectie fee. Een combinatie van beide is ook mogelijk zodat u de proefperiode kunt verlengen. Vraag naar de mogelijkheden

Personeel gezocht?

  Ervaren

  Met meer dan 10 jaar ervaring (sinds 2012) zijn wij een club die iedere dag weer keihard aan de slag gaat om een zo goed mogelijk resultaat voor onze  opdrachtgevers en werkzoekende te behalen.

  Betrokken

  Wij werken in kleine teams die ieder een eigen focus hebben op een aparte branche zoals de bouw of elektro. Iedere consultant begeleidt zijn of haar eigen opdrachtgevers en werknemers en is persoonlijk betrokken bij uw zaak.

  Gedreven

  Voorgestelde kandidaten worden zo goed mogelijk doorgelicht in  persoonlijke gesprekken, referentiechecks en kennistesten. Onze consultants komen graag in uw bedrijf kijken om de beste match te kunnen maken.

  Gecertificeerd

  Samen met onze partners zorgen wij voor de verloning van uw werknemers conform alle wet en regelgeving en de passende certificaten zodat u volledig veilig en vertrouwd uw mensen kunt inhuren.

  Wat anderen zeggen

  4.7 uit 5 sterren - van 289 Google reviews

  Typ een zoekterm in en druk op enter