Maandag een nieuwe medewerker?

Op zoek naar vakmensen?

Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in de bemiddeling van technisch personeel op lager en hoger niveau. Van de monteur in de service bus tot de tekenaar of werkvoorbereider op kantoor.

Wij beschikken als bemiddelingsbureau over de volgende certificaten;

 • VCU (Veiligheid Checklist Uitzendondernemingen)
 • SNA-Keurmerk
 • WKA verklaring
 • ABU certificaat
 • G-Rekening

Flexibiliteit in Techniek

Ons uitgangspunt is bijdragen aan uw bedrijfsresultaat. Door vanuit ons persoonlijk contact uw wensen te identificeren én te vertalen naar de benodigde vaardigheden, kennis en ervaring van een medewerker zijn wij in staat de juiste match te maken in de techniek.Onze bemiddelingsdiensten vertalen zich in de volgende disciplines:

Flexibiliteit in Arbeid

Op basis van een uitzendovereenkomst kunnen wij u voorzien van tijdelijk personeel op uren basis. U betaald hierbij alleen de daadwerkelijk gewerkte uren en wij zorgen voor de rest.

Toch liever een werknemer vast in dienst? Wij werken met scherpe werving & selectie voorwaarden en Deta-vast constructies waarbij de werknemer na enige tijd bij u direct in dienst komt.

Deta-vast of ZZP-er?

Naast het “normale” detacheren werken wij graag met deta-vast contracten die u en de werknemer het perspectief bieden na enige tijd direct bij u in dienst te komen.

Ook Zelfstandigen Zonder Personeel (ZZP) worden door ons bemiddeld en zijn ideaal flexibel in te zetten op tijdelijke projecten of om productie pieken op te vangen.

Gekwalificeerde werknemers

Wij focussen ons op de kwaliteit van de door ons geleverde werknemers. Naast een gedegen intake gesprek, referentie check en desgewenst een antecedentenonderzoek verzorgen wij ook diverse trainingen voor onze kandidaten. Denk hierbij aan een VCA certificaat of een cursus tekening lezen.

Gecertificeerd detacheren

Wij werken samen met een gecertificeerde partner voor de verloning van onze werknemers. Zij verzorgen onze backoffice en zorgen voor de passende certificaten zodat u volledig veilig en vertrouwd uw mensen kunt inhuren.

Wij werken onder de ABU-cao, zijn NEN 4400-1 gecertificeerd, VCU gecertificeerd en hebben het SNA keurmerk.

Wat anderen zeggen

4.7 uit 5 sterren - van 102 Google reviews
 • Rick Goudriaan Avatar
  Rick Goudriaan
  22/12/2018 - Google

  Vanaf moment 1 fijne gesprekken gehad met zowel dirkjan als marc. Ze hebben mij continu op de hoogte gehouden van lopende sollicitaties en meteen geschakeld als dat nodig was.Het leukste was het presentje na een succesvolle sollicitatie, dat betekende voor mij dat ze echt goed bezig zijn met de mensen die werkzoekende zijn!Top mannen ga zo door!

  Noah2007 Avatar
  Noah2007
  15/12/2020 - Google

  Fijne sfeer, staan altijd voor je klaar! Top bedrijf, professioneel en klantvriendelijk. Dus op zoek naar een baan, zou ik het ieder aanbevelen om je hier in te schrijven!

  André Van Den hoek Avatar
  André Van Den hoek
  22/11/2020 - Google

  Goed personeelKomt snel met resultaten Dani de boer gisteren contact voor het eerst en vandaag al een serieus bedrijfMijn dank is groot

 • Janus Jaspers Avatar
  Janus Jaspers
  22/10/2020 - Google

  Geweldig gewoon werd gebeld door Dani de boer van Ymatch of ik geïnteresseerd was in ander werk kennismaking gesprek gehad op nieuw bedrijf en week erop gelijk alles geregeld heb dit nog nooit eerder mee gemaakt ik raad mensen Ymatch aan (mensen die willen werken natuurlijk)Nogmaals top gehandeld en bedankt Dani dat je je zo uit de naad heb gewerkt zodat ik weer snel aan de slag kon 💪🏻

  ad kramer Avatar
  ad kramer
  01/12/2020 - Google

  Zeker weten goed uitzendbureau mr de boer daar kan je op vertrouwen goede jongen die komt er wel

  Noa van der Meer Avatar
  Noa van der Meer
  22/12/2017 - Google

  Super prettig gesprek gehad met Mark Streur over een functie van commercieel binnendienst medewerker. Altijd fijn als je met iemand praat die echt verstand van zaken heeft! Binnen no time een gesprek gehad bij een mooie organisatie en uiteindelijk kon ik daar binnen 2 weken aan de slag.

 • Zerbine Putkamer Avatar
  Zerbine Putkamer
  16/12/2020 - Google

  Altijd vriendelijk en professioneel. Staan altijd voor je klaar. Innovatief met o.a. de Drive-In-Take, top!Ze zetten de koffie voor je klaar, enige wat je nog hoeft te doen is langs gaan!

  Milan Lagerwerf Avatar
  Milan Lagerwerf
  17/12/2020 - Google

  Heel fijn team om mee samen te werken!

  John van Grieken Avatar
  John van Grieken
  22/12/2018 - Google

  Ik heb in het verleden al wat vaker contact gehad met uitzendbureaus echter zonder resultaat. Ymatch had binnen een paar dagen een passende job voor mij. Ze zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen. Duidelijk en direct. Ik kan dit bureau aan iedereen aanbevelen zowel aan ondernemers als aan werkzoekende. TOP

Typ een zoekterm in en druk op enter