Maandag een nieuwe medewerker?

Op zoek naar vakmensen?

Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in de bemiddeling van technisch personeel op lager en hoger niveau. Van de monteur in de service bus tot de tekenaar of werkvoorbereider op kantoor.

Wij beschikken als bemiddelingsbureau over de volgende certificaten;

 • VCU (Veiligheid Checklist Uitzendondernemingen)
 • SNA-Keurmerk
 • WKA verklaring
 • ABU certificaat
 • G-Rekening

Flexibiliteit in Techniek

Ons uitgangspunt is bijdragen aan uw bedrijfsresultaat. Door vanuit ons persoonlijk contact uw wensen te identificeren én te vertalen naar de benodigde vaardigheden, kennis en ervaring van een medewerker zijn wij in staat de juiste match te maken in de techniek.Onze bemiddelingsdiensten vertalen zich in de volgende disciplines:

Flexibiliteit in Arbeid

Op basis van een uitzendovereenkomst kunnen wij u voorzien van tijdelijk personeel op uren basis. U betaald hierbij alleen de daadwerkelijk gewerkte uren en wij zorgen voor de rest.

Toch liever een werknemer vast in dienst? Wij werken met scherpe werving & selectie voorwaarden en Deta-vast constructies waarbij de werknemer na enige tijd bij u direct in dienst komt.

Deta-vast of ZZP-er?

Naast het “normale” detacheren werken wij graag met deta-vast contracten die u en de werknemer het perspectief bieden na enige tijd direct bij u in dienst te komen.

Ook Zelfstandigen Zonder Personeel (ZZP) worden door ons bemiddeld en zijn ideaal flexibel in te zetten op tijdelijke projecten of om productie pieken op te vangen.

Gekwalificeerde werknemers

Wij focussen ons op de kwaliteit van de door ons geleverde werknemers. Naast een gedegen intake gesprek, referentie check en desgewenst een antecedentenonderzoek verzorgen wij ook diverse trainingen voor onze kandidaten. Denk hierbij aan een VCA certificaat of een cursus tekening lezen.

Gecertificeerd detacheren

Wij werken samen met een gecertificeerde partner voor de verloning van onze werknemers. Zij verzorgen onze backoffice en zorgen voor de passende certificaten zodat u volledig veilig en vertrouwd uw mensen kunt inhuren.

Wij werken onder de ABU-cao, zijn NEN 4400-1 gecertificeerd, VCU gecertificeerd en hebben het SNA keurmerk.

Wat anderen zeggen

4.7 uit 5 sterren - van 122 Google reviews
 • Dirkjan kalkman Avatar
  Dirkjan kalkman
  29/06/2015 - Google

  Het uitzendbureau voor technisch personeel in de elektrotechniek, installatietechniek, bouw en industrie.

  thaymir sporkslede Avatar
  thaymir sporkslede
  22/11/2020 - Google

  Binnen 2 weken kon ik aan de slag gaan,zeer goeie comunicatie

  Cindy Rombout Avatar
  Cindy Rombout
  17/12/2020 - Google

  In november heb ik bij YMatch een training vacatureteksten schrijven gegeven. Erg leuk om te doen en goed om te zien dat ze alle tips en trick goed oppikken. YMatch is een bedrijf met leuke enthousiaste medewerkers!

 • Jack van der Vlugt Avatar
  Jack van der Vlugt
  18/08/2021 - Google

  Momenteel werk ik zelf voor YMatch als recruitment consultant. Een super fijn bedrijf om voor te werken. Op dit moment ga ik met een brede glimlach naar kantoor toe.

  We werken als een team en ondersteunen elkaar waar nodig. Het team gaat super leuk met elkaar om. Zeker een aanrader om eens te kijken naar de vacatures.

  Noah2007 Avatar
  Noah2007
  15/12/2020 - Google

  Fijne sfeer, staan altijd voor je klaar! Top bedrijf, professioneel en klantvriendelijk. Dus op zoek naar een baan, zou ik het ieder aanbevelen om je hier in te schrijven!

  mitchel van heeren Avatar
  mitchel van heeren
  22/10/2020 - Google

  Een leuk en professioneel bedrijf! Met veel kennis en expertise op het gebied techniek! Echt een aanrader!

 • Rick Goudriaan Avatar
  Rick Goudriaan
  22/12/2018 - Google

  Vanaf moment 1 fijne gesprekken gehad met zowel dirkjan als marc. Ze hebben mij continu op de hoogte gehouden van lopende sollicitaties en meteen geschakeld als dat nodig was.Het leukste was het presentje na een succesvolle sollicitatie, dat betekende voor mij dat ze echt goed bezig zijn met de mensen die werkzoekende zijn!Top mannen ga zo door!

  Marcel Lambeek Avatar
  Marcel Lambeek
  08/12/2020 - Google

  Ik heb een super ervaring gehad. Na gesprek met werkgever kwamen we er niet uit in dienst via Y-match, maar na onderhandelingen van Y-match met mijn huidige werkgever kon ik gelijk vast in dienst. Er goede terug koppeling en enthousiaste mensen

  Zerbine Putkamer Avatar
  Zerbine Putkamer
  16/12/2020 - Google

  Altijd vriendelijk en professioneel. Staan altijd voor je klaar. Innovatief met o.a. de Drive-In-Take, top!Ze zetten de koffie voor je klaar, enige wat je nog hoeft te doen is langs gaan!

Typ een zoekterm in en druk op enter