Maandag een nieuwe medewerker?

Op zoek naar vakmensen?

Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in de bemiddeling van technisch personeel op lager en hoger niveau. Van de monteur in de service bus tot de tekenaar of werkvoorbereider op kantoor.

Wij beschikken als bemiddelingsbureau over de volgende certificaten;

 • VCU (Veiligheid Checklist Uitzendondernemingen)
 • SNA-Keurmerk
 • WKA verklaring
 • ABU certificaat
 • G-Rekening

Flexibiliteit in Techniek

Ons uitgangspunt is bijdragen aan uw bedrijfsresultaat. Door vanuit ons persoonlijk contact uw wensen te identificeren én te vertalen naar de benodigde vaardigheden, kennis en ervaring van een medewerker zijn wij in staat de juiste match te maken in de techniek.Onze bemiddelingsdiensten vertalen zich in de volgende disciplines:

Flexibiliteit in Arbeid

Op basis van een uitzendovereenkomst kunnen wij u voorzien van tijdelijk personeel op uren basis. U betaald hierbij alleen de daadwerkelijk gewerkte uren en wij zorgen voor de rest.

Toch liever een werknemer vast in dienst? Wij werken met scherpe werving & selectie voorwaarden en Deta-vast constructies waarbij de werknemer na enige tijd bij u direct in dienst komt.

Deta-vast of ZZP-er?

Naast het “normale” detacheren werken wij graag met deta-vast contracten die u en de werknemer het perspectief bieden na enige tijd direct bij u in dienst te komen.

Ook Zelfstandigen Zonder Personeel (ZZP) worden door ons bemiddeld en zijn ideaal flexibel in te zetten op tijdelijke projecten of om productie pieken op te vangen.

Gekwalificeerde werknemers

Wij focussen ons op de kwaliteit van de door ons geleverde werknemers. Naast een gedegen intake gesprek, referentie check en desgewenst een antecedentenonderzoek verzorgen wij ook diverse trainingen voor onze kandidaten. Denk hierbij aan een VCA certificaat of een cursus tekening lezen.

Gecertificeerd detacheren

Wij werken samen met een gecertificeerde partner voor de verloning van onze werknemers. Zij verzorgen onze backoffice en zorgen voor de passende certificaten zodat u volledig veilig en vertrouwd uw mensen kunt inhuren.

Wij werken onder de ABU-cao, zijn NEN 4400-1 gecertificeerd, VCU gecertificeerd en hebben het SNA keurmerk.

Wat anderen zeggen

4.7 uit 5 sterren - van 102 Google reviews
 • Leon Klerk Avatar
  Leon Klerk
  22/12/2014 - Google

  Zeer goed uitzendbureau voor technisch personeel.

  Massimo Polimeno Avatar
  Massimo Polimeno
  07/12/2020 - Google

  Zeer gelukkig met de leiding gevende die met name Sofjen en Dani de vrijheid hebben gegeven zichzelf te bewijzen....Altijd een risico maar hebben zich driedubbel bewezen een goede Match te vinden voor niet alleen mij maar nog vele met mij. Complimenten....jullie zijn een geweldig Team! Ga zo door.....Massimo

  André Van Den hoek Avatar
  André Van Den hoek
  22/11/2020 - Google

  Goed personeelKomt snel met resultaten Dani de boer gisteren contact voor het eerst en vandaag al een serieus bedrijfMijn dank is groot

 • Stefan Siegers Avatar
  Stefan Siegers
  22/12/2018 - Google

  Zeer prettige vakbekwame mensen die vraag en aanbod juist weten te matchen. Sinds lange tijd weer eens het gevoel dat er naar je geluisterd wordt en oprecht aandacht is voor jouw behoefte. Een aanrader om zaken mee te doen!

  sharon van der kooij Avatar
  sharon van der kooij
  22/10/2020 - Google

  Leuk bedrijf met goede werknemers!

  Barry De Bruijn Avatar
  Barry De Bruijn
  22/11/2020 - Google

  Super uitzend bureau staan me altijd snel te woord komen hun afspraken na en gaan voor hun werknemers! Nooit eerder zo'n positive ervaring gehad met uizendwerk.

 • Pascal van der Kooij Avatar
  Pascal van der Kooij
  22/10/2020 - Google

  Vriendelijk en professioneel bedrijf met behulpzame, gezellige werknemers !!

  C N Avatar
  C N
  22/12/2018 - Google

  Ik heb de samenwerking met Ymatch altijd erg fijn en positief ervaren! Super gezellig team en je bent daar altijd welkom!

  thaymir sporkslede Avatar
  thaymir sporkslede
  22/11/2020 - Google

  Binnen 2 weken kon ik aan de slag gaan,zeer goeie comunicatie

Typ een zoekterm in en druk op enter