Maandag een nieuwe medewerker?

Op zoek naar vakmensen?

Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in de bemiddeling van technisch personeel op lager en hoger niveau. Van de monteur in de service bus tot de tekenaar of werkvoorbereider op kantoor.

Wij beschikken als bemiddelingsbureau over de volgende certificaten;

 • VCU (Veiligheid Checklist Uitzendondernemingen)
 • SNA-Keurmerk
 • WKA verklaring
 • ABU certificaat
 • G-Rekening

Flexibiliteit in Techniek

Ons uitgangspunt is bijdragen aan uw bedrijfsresultaat. Door vanuit ons persoonlijk contact uw wensen te identificeren én te vertalen naar de benodigde vaardigheden, kennis en ervaring van een medewerker zijn wij in staat de juiste match te maken in de techniek.Onze bemiddelingsdiensten vertalen zich in de volgende disciplines:

Flexibiliteit in Arbeid

Op basis van een uitzendovereenkomst kunnen wij u voorzien van tijdelijk personeel op uren basis. U betaald hierbij alleen de daadwerkelijk gewerkte uren en wij zorgen voor de rest.

Toch liever een werknemer vast in dienst? Wij werken met scherpe werving & selectie voorwaarden en Deta-vast constructies waarbij de werknemer na enige tijd bij u direct in dienst komt.

Deta-vast of ZZP-er?

Naast het “normale” detacheren werken wij graag met deta-vast contracten die u en de werknemer het perspectief bieden na enige tijd direct bij u in dienst te komen.

Ook Zelfstandigen Zonder Personeel (ZZP) worden door ons bemiddeld en zijn ideaal flexibel in te zetten op tijdelijke projecten of om productie pieken op te vangen.

Gekwalificeerde werknemers

Wij focussen ons op de kwaliteit van de door ons geleverde werknemers. Naast een gedegen intake gesprek, referentie check en desgewenst een antecedentenonderzoek verzorgen wij ook diverse trainingen voor onze kandidaten. Denk hierbij aan een VCA certificaat of een cursus tekening lezen.

Gecertificeerd detacheren

Wij werken samen met een gecertificeerde partner voor de verloning van onze werknemers. Zij verzorgen onze backoffice en zorgen voor de passende certificaten zodat u volledig veilig en vertrouwd uw mensen kunt inhuren.

Wij werken onder de ABU-cao, zijn NEN 4400-1 gecertificeerd, VCU gecertificeerd en hebben het SNA keurmerk.

Wat anderen zeggen

4.7 uit 5 sterren - van 102 Google reviews
 • Noah2007 Avatar
  Noah2007
  15/12/2020 - Google

  Fijne sfeer, staan altijd voor je klaar! Top bedrijf, professioneel en klantvriendelijk. Dus op zoek naar een baan, zou ik het ieder aanbevelen om je hier in te schrijven!

  dylan michel Avatar
  dylan michel
  08/12/2020 - Google

  Ik word heel goed aan werk geholpen door dani.Als ik zonder werk kom te zitten dan heb ik binnen een week weer een nieuwe baan. Dani is een heel aardige gozer die echt goed voor de uitzendkrachten zorgt

  ad kramer Avatar
  ad kramer
  01/12/2020 - Google

  Zeker weten goed uitzendbureau mr de boer daar kan je op vertrouwen goede jongen die komt er wel

 • thaymir sporkslede Avatar
  thaymir sporkslede
  22/11/2020 - Google

  Binnen 2 weken kon ik aan de slag gaan,zeer goeie comunicatie

  Didier010 yves010 Avatar
  Didier010 yves010
  22/12/2018 - Google

  Leuk/Goed bedrijf Ymatch. Zeker een aanrader . Ik heb al vaker gewerkt voor ymatch en heb altijd met plezier voor hun gewerkt. Bedankt ymatch

  A B Avatar
  A B
  22/11/2020 - Google

  Ymatch.Gewoon het uitzend bureau van de nr 1 van Nederland ik werk er nu al meer dan een jaar, en ik zou bij geen ander bureau willen werken Hier wordt je mening zeer op prijs gesteld en de verdiensten zijn goed dit bureau zoekt , nog meer mensen die in de Techniek willen werken ik werk er met groot plezier en zou niet anders willen 😀ook zzp zijn zeer welkom 😀.Dus Collega s echt probeer het ,De koffie staat klaar. BELen vraag naar Jelle .Mvg Henk Mosch

 • Jan Bakker Avatar
  Jan Bakker
  22/12/2016 - Google

  Een professioneel bureau die jou niet zomaar in de kou laat staan en zijn beloftes nakomt.

  Janus Jaspers Avatar
  Janus Jaspers
  19/10/2020 - Google

  Geweldig gewoon werd gebeld door Dani de boer van Ymatch of ik geïnteresseerd was in ander werk kennismaking gesprek gehad op nieuw bedrijf en week erop gelijk alles geregeld heb dit nog nooit eerder mee gemaakt ik raad mensen Ymatch aan (mensen die willen werken natuurlijk)
  Nogmaals top gehandeld en bedankt Dani dat je je zo uit de naad heb gewerkt zodat ik weer snel aan de slag kon 💪🏻

  Pieter Van Dorp Avatar
  Pieter Van Dorp
  08/12/2020 - Google

  Na mijn eerste gesprek had ik al een goed gevoel alles werd mij zeer goed uitgelegd via ymatch ben ik aan het werk bij hartman en zoon waar ik het prima naar mijn zin heb ik zal ook iedereen aanraden om met ymatch in zee te gaan

Typ een zoekterm in en druk op enter