Ymatch

Maandag een nieuwe medewerker?

Op zoek naar vakmensen?

Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in de bemiddeling van technisch personeel op lager en hoger niveau. Van de monteur in de service bus tot de tekenaar of werkvoorbereider op kantoor.

Wij beschikken als bemiddelingsbureau over de volgende certificaten;

  • VCU (Veiligheid Checklist Uitzendondernemingen)
  • SNA-Keurmerk
  • WKA verklaring
  • ABU certificaat
  • G-Rekening

Flexibiliteit in Techniek

Ons uitgangspunt is bijdragen aan uw bedrijfsresultaat. Door vanuit ons persoonlijk contact uw wensen te identificeren Γ©n te vertalen naar de benodigde vaardigheden, kennis en ervaring van een medewerker zijn wij in staat de juiste match te maken in de techniek.Onze bemiddelingsdiensten vertalen zich in de volgende disciplines:

Flexibiliteit in Arbeid

Op basis van een uitzendovereenkomst kunnen wij u voorzien van tijdelijk personeel op uren basis. U betaald hierbij alleen de daadwerkelijk gewerkte uren en wij zorgen voor de rest.

Toch liever een werknemer vast in dienst? Wij werken met scherpe werving & selectie voorwaarden en Deta-vast constructies waarbij de werknemer na enige tijd bij u direct in dienst komt.

Deta-vast of ZZP-er?

Naast het “normale” detacheren werken wij graag met deta-vast contracten die u en de werknemer het perspectief bieden na enige tijd direct bij u in dienst te komen.

Ook Zelfstandigen Zonder Personeel (ZZP) worden door ons bemiddeld en zijn ideaal flexibel in te zetten op tijdelijke projecten of om productie pieken op te vangen.

Gekwalificeerde werknemers

Wij focussen ons op de kwaliteit van de door ons geleverde werknemers. Naast een gedegen intake gesprek, referentie check en desgewenst een antecedentenonderzoek verzorgen wij ook diverse trainingen voor onze kandidaten. Denk hierbij aan een VCA certificaat of een cursus tekening lezen.

Gecertificeerd detacheren

Wij werken samen met een gecertificeerde partner voor de verloning van onze werknemers. Zij verzorgen onze backoffice en zorgen voor de passende certificaten zodat u volledig veilig en vertrouwd uw mensen kunt inhuren.

Wij werken onder de ABU-cao, zijn NEN 4400-1 gecertificeerd, VCU gecertificeerd en hebben het SNA keurmerk.

Wat anderen zeggen

4.7 uit 5 sterren - van 236 Google reviews

Typ een zoekterm in en druk op enter