Ymatch

Detachering van Technisch Personeel

Detachering van vakmensen

Ben je op zoek naar meer flexibiliteit in je personeelsbestand en wil je minder financieel risico lopen? Wil je bovendien minder tijd kwijt zijn aan personeelsadministratie? Dan biedt Ymatch technische detachering als oplossing. Voor personeel in de techniek, bouw en office kun je bij Ymatch terecht om vakmensen in te lenen op detacheringsbasis.

Wel de lusten, niet de lasten van werkgeverschap

Detachering geeft jouw bedrijf de mogelijkheid om flexibel om te gaan met de inzet van personeel. De kandidaten gaan bij jou aan de slag, maar Ymatch is hun juridische werkgever. Ymatch regelt de loonbetaling, de secundaire arbeidsvoorwaarden en de personeelsadministratie van de medewerkers. Jij zorgt voor het werk, de begeleiding en het toezicht op de werkvloer. Hierdoor ben je niet gebonden aan het personeel, loop je minder financieel risico en weet je vooraf wat de kosten zijn.

Onze werkwijze

Nadat de kandidaat op gesprek is geweest heeft u de keuze deze aan te nemen via detachering op urenbasis of direct in dienst op uw eigen loonlijst na betaling van een werving & selectie fee. Een combinatie van beide is ook mogelijk zodat u de proefperiode kunt verlengen. Vraag onze consultants naar de mogelijkheden.

Personeel gezocht?

  Ervaren

  Met meer dan 10 jaar ervaring (sinds 2012) zijn wij een club die iedere dag weer keihard aan de slag gaat om een zo goed mogelijk resultaat voor onze  opdrachtgevers en werkzoekende te behalen.

  Betrokken

  Wij werken in kleine teams die ieder een eigen focus hebben op een aparte branche zoals de bouw of elektro. Iedere consultant begeleidt zijn of haar eigen opdrachtgevers en werknemers en is persoonlijk betrokken bij uw zaak.

  Gedreven

  Voorgestelde kandidaten worden zo goed mogelijk doorgelicht in  persoonlijke gesprekken, referentiechecks en kennistesten. Onze consultants komen graag in uw bedrijf kijken om de beste match te kunnen maken.

  Gecertificeerd

  Samen met onze partners zorgen wij voor de verloning van uw werknemers conform alle wet en regelgeving en de passende certificaten zodat u volledig veilig en vertrouwd uw mensen kunt inhuren.

  Wat anderen zeggen

  4.7 uit 5 sterren - van 289 Google reviews

  Typ een zoekterm in en druk op enter