Ymatch

Gratis Tools, Tips & Trics

Een andere “uitdaging”?

Als werkzoekende in de bouw en techniek is het vinden van een geschikte baan best een uitdaging. Natuurlijk zijn er verschillende websites waar je kunt zoeken naar vacatures en zelf solliciteren maar je ziet door de bomen het bos niet meer. Slimmer is het inzetten een recruiter om jou te bemiddelen. Wij kennen de markt, gaan vrijblijvend met je in gesprek en zorgen voor de juist nieuwe job die bij je past.

Hiernaast hebben we een aantal links naar diverse websites, blog artikelen en bronnen geplaatst waar je een enorm voordeel mee kunt behalen als je interesse hebt in een andere baan.

Daarnaast bieden wij je de mogelijkheid om gratis met onze consultants te sparren over jouw mogelijkheden op de arbeidsmarkt en wat een overstap voor je kan doen.

Wil je vroeger thuis zijn? Dichter bij huis werken? Meer verdienen? Hogerop in functie? Het kan allemaal en wij helpen je daar graag mee.

Bel 085-1117878 of mail naar info@ymatch.nl en vraag naar de mogelijkheden. Tot snel!

Deze pagina is een “work in progress” we voegen constant nieuwe content toe om je zo goed mogelijk te helpen

Wat anderen zeggen

4.7 uit 5 sterren - van 289 Google reviews

Praktijk mensen

Wanneer je met ons in contact komt, door te solliciteren of vrijblijvend telefonisch advies in te winnen, zal je merken dat wij weten waar je over praat en verstand hebben van jouw werk. Dat komt omdat onze recruiters veelal zelf uw werk zelf hebben uitgevoerd in de praktijk.

Vaste banen

De vacatures op deze website betreffen meestal vaste banen binnen de bij ons aangesloten werkgevers. Wanneer wij u solliciteert kunnen wij hier meer over vertellen op het gesprek bij ons op kantoor.

Tijdelijke projecten

Naast vaste banen hebben wij ook regelmatig project werk bij de verschillende werkgevers. Ook komt het voor dat er een combinatie wordt gemaakt van tijdelijk en naar vast. Het contactpersoon bij de vacature kan je daar meer over vertellen.

ZZP Bemiddeling

Heb je gekozen om een zelfstandige zonder personeel (ZZP) te worden? Dan heb je gekozen voor zelfstandigheid en flexibiliteit. Je deelt je eigen werktijden in en je selecteert zelf je eigen klanten. Ymatch kan je daar mee helpen door voor geschikte opdrachtgevers te zorgen en jou te ontzorgen.

Opleidingen & Cursussen

Naast een goede baan bieden wij je ook opleidingen en cursussen om verder te komen in jouw carrière. Vaak kunnen wij de opleiding financieren samen met jouw nieuwe werkgever. Wij kunnen de volgende opleidingen verzorgen:

 • VCA (basis of leidinggevende)
 • BHV
 • Veilig werken op hoogte
 • Veilig werken langs de weg
 • Veilig werken heftruck
 • VOP volgens de NEN 3140
 • VIAG VOP
 • BEI VOP
 • REOB monteur
 • Veilig werken met de
 • heftruck
 • Diverse Arbeidsopleidingen

Werken voor Ymatch

Of je nou wordt gedetacheerd of als zelfstandige (ZZP-er) wordt bemiddeld door ons je merkt altijd de persoonlijke benadering. Daarnaast zorgen wij voor;

✅ Tijdige betalingen van jouw salaris

✅ Tijdige betalingen van jouw ZZP factuur

✅ Binnen no-time diverse kennismakingen met onze opdrachtgevers

✅ Altijd 1000+ actuele vacatures in jouw vakgebied

✅ Kennis en ervaring van jouw vak (dat praat lekker makkelijk)

Typ een zoekterm in en druk op enter