Vestiging Krimpen aan den IJssel (hoofdkantoor)

Griendstraat 17
2921 LA Krimpen aan den IJssel
info@ymatch.nl

Vestiging Harderwijk

Oosteinde 35
3842 DR Harderwijk
info@ymatch.nl

Backoffice en administratie

Griendstraat 17
2921 LA Krimpen aan den IJssel
administratie@ymatch.nl

KVK: 54640075
BTW: NL001233217B54

Contact

Stuur ons een bericht

  Wat anderen zeggen

  4.7 uit 5 sterren - van 102 Google reviews
  • André Van Den hoek Avatar
   André Van Den hoek
   22/11/2020 - Google

   Goed personeelKomt snel met resultaten Dani de boer gisteren contact voor het eerst en vandaag al een serieus bedrijfMijn dank is groot

   Pieter Van Dorp Avatar
   Pieter Van Dorp
   08/12/2020 - Google

   Na mijn eerste gesprek had ik al een goed gevoel alles werd mij zeer goed uitgelegd via ymatch ben ik aan het werk bij hartman en zoon waar ik het prima naar mijn zin heb ik zal ook iedereen aanraden om met ymatch in zee te gaan

   Clearance Seanorth Avatar
   Clearance Seanorth
   22/12/2018 - Google

   Goede samenwerking, en ze luisteren graag naar de wensen van de klant en handelen er naar zo ver het in hun macht ligt.

  • Jazminka Hanga Avatar
   Jazminka Hanga
   22/10/2020 - Google

   Leuk bedrijf, ik werk al 2 jaar met plezier bij hun

   Janus Jaspers Avatar
   Janus Jaspers
   19/10/2020 - Google

   Geweldig gewoon werd gebeld door Dani de boer van Ymatch of ik geïnteresseerd was in ander werk kennismaking gesprek gehad op nieuw bedrijf en week erop gelijk alles geregeld heb dit nog nooit eerder mee gemaakt ik raad mensen Ymatch aan (mensen die willen werken natuurlijk)
   Nogmaals top gehandeld en bedankt Dani dat je je zo uit de naad heb gewerkt zodat ik weer snel aan de slag kon 💪🏻

   Marco Dorchain Avatar
   Marco Dorchain
   22/09/2020 - Google

   Goede hulp en een goede baan door weten te vinden. Erg fijn om mee samen te werken. Zeker een aanrader voor werkzoekende!

  • Marcel Lambeek Avatar
   Marcel Lambeek
   08/12/2020 - Google

   Ik heb een super ervaring gehad. Na gesprek met werkgever kwamen we er niet uit in dienst via Y-match, maar na onderhandelingen van Y-match met mijn huidige werkgever kon ik gelijk vast in dienst. Er goede terug koppeling en enthousiaste mensen

   ad kramer Avatar
   ad kramer
   01/12/2020 - Google

   Zeker weten goed uitzendbureau mr de boer daar kan je op vertrouwen goede jongen die komt er wel

   Michael Jansen Avatar
   Michael Jansen
   22/10/2020 - Google

   Gesolliciteerd nav een vacature, er werd direct contact met mij opgenomen en de maandag erop kon ik aan de slag, doordat ik eerst mijn andere werkzaamheden elders netjes wilde afhandelen anders had ik de volgende dag al aan de slag gekund. Nu nog steeds voor jullie aan het werk en het bevalt prima!! Een echte aanrader!

  Typ een zoekterm in en druk op enter