Ymatch

Maandag een nieuwe medewerker?

Op zoek naar vakmensen?

Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in de bemiddeling van technisch personeel op lager en hoger niveau. Van de monteur in de service bus tot de tekenaar of werkvoorbereider op kantoor.

Wij beschikken als bemiddelingsbureau over de volgende certificaten;

  • VCU (Veiligheid Checklist Uitzendondernemingen)
  • SNA-Keurmerk
  • WKA verklaring
  • ABU certificaat
  • G-Rekening

Flexibiliteit in Techniek

Ons uitgangspunt is bijdragen aan uw bedrijfsresultaat. Door vanuit ons persoonlijk contact uw wensen te identificeren én te vertalen naar de benodigde vaardigheden, kennis en ervaring van een medewerker zijn wij in staat de juiste match te maken in de techniek.Onze bemiddelingsdiensten vertalen zich in de volgende disciplines:

Met uitzendbureau Rotterdam Zuid snel aan de slag

Er is momenteel een groot tekort aan goed geschoold technisch personeel. Wanneer jij als technicus niet op je plaats bent bij je huidige werkgever of je zoekt een nieuwe uitdaging, schrijf je dan in bij Ymatch als het uitzendbureau Rotterdam Zuid op het gebied van technisch personeel. Zoek je een baan in de metaal, elektrotechniek, installatietechniek, bouw of commercie? Ymatch heeft altijd diverse vacatures beschikbaar bij aantrekkelijke werkgevers. Juist vanwege de grote vraag naar technisch personeel is er een aanzienlijke kans dat je soms al binnen een week aan de slag kunt in je nieuwe functie. De aangeboden vacatures zijn van diverse niveaus, van LBO tot universitair, dus een grote kans dat jij je toekomstige baan bij Ymatch vindt.

Lees meer

Tijdelijk of Vast?

Op basis van een uitzendovereenkomst kunnen wij u voorzien van tijdelijk personeel op uren basis. U betaald hierbij slecht de daadwerkelijk gewerkte uren en wij zorgen voor de rest.

Toch liever een werknemer vast in dienst? Wij werken met scherpe werving & selectie voorwaarden. Neem contact op voor de mogelijkheden

Onze mensen

Onze kandidaten zijn werkzaam op alle vlakken in de branche. Niet alleen het
uitvoerend personeel maar ook de werkvoorbereider, tekenaar, calculator of technisch verkoper is door ons bemiddelbaar.

Kandidaten kwalificeren

Doordat wij zijn gevestigd binnen Kalkman Machinebouw te Krimpen aan den IJssel hebben wij, naast een gedegen gesprek, de mogelijkheid de kandidaten te testen op diverse vaardigheden.

Denk hierbij aan tekening lezen, materiaal herkenning en daadwerkelijke vak testen als lassen en verspanen.

Gecertificeerd werken

Wij werken samen met PayforPeople te Rotterdam. Zij verzorgen onze backoffice en zorgen voor de passende certificaten zodat u volledig veilig en vertrouwd uw mensen kunt inhuren.

Wij werken onder de ABU-cao, zijn NEN 4400-1 gecertificeerd, VCU gecertificeerd en hebben het SNA keurmerk.

Met trots werken wij samen met:

Typ een zoekterm in en druk op enter