Ymatch

Vacature leerling Timmerman? Ymatch helpt je aan een match!

Heb je een leuke vacature leerling timmerman open staan? Of ben je op zoek naar een bedrijf waar je stage als timmerman kunt lopen? Bij Ymatch helpen we je graag aan de geschikte match. Wij hebben veel kennis, ervaring en een groot netwerk binnen de technische sector. Doordat onze recruiters zelf ook in de techniek hebben gewerkt, snappen wij zowel werknemers als werkgevers als geen ander. Wij weten precies wat beide partijen zoeken en kunnen hierdoor kandidaten en bedrijven moeiteloos aan elkaar koppelen. Van het resultaat worden alle partijen gelukkig!

Lasser

Lassen is een specialistische tak in de metaalindustrie en zeker geen onbelangrijk onderdeel. Als lasser verbind je metalen onderdelen aan elkaar om een werkstuk of constructie in elkaar te zetten. De kwaliteit van het werkstuk of de constructie, is afhankelijk van de gemaakte lasnaad. Je moet dus als lasser erg secuur zijn. Daarnaast zijn er diverse soorten lastechnieken. Je kunt je als je dit wenst, specialiseren in een bepaalde lastechniek, zoals MIG/MAG-lassen, TIG-lassen of autogeen lassen. Met specialistische kennis kun je nog waardevoller zijn voor je werkgever. Ben je een ervaren lasser en op zoek naar een nieuwe baan of heb je net je opleiding afgerond? Bij Ymatch is er altijd wel een vacature voor lasser vrij.

€ 2750 - 3250

LBO / LTS

Eindhoven

€ 2400-2750

MBO / MTS

Omgeving Gorinchem

€ 2400 - 3100

LBO / LTS

Lopik

€ 2600 - 3200

MBO / MTS

Halsteren

€ 34 - 38 per uur

MBO / MTS

Alblasserdam

MBO / MTS

Gouda

€ 3200 - 3600

MBO / MTS

Katwijk

MBO / MTS

Putten

€ 2100-3300

MBO / MTS

Regio Lekkerkerk / Gouda

Direct aan de slag.

Snel aan de slag? Stuur je CV door en solliciteer direct door middel van een open sollicitatie.

Vacature leerling timmerman Rotterdam en omgeving

Het hoofdkantoor van Ymatch bevindt zich in Capelle aan den IJssel. Wij richten ons dan ook met name op werknemers en werkgevers in deze regio. Een korte reisafstand naar het werk is namelijk voordelig voor iedereen. Voor een vacature leerling timmerman Rotterdam en omgeving ben je bij ons dan ook aan het juiste adres. Bekijk ons aanbod direct of schrijf je in via de website. Zo kun je gericht zoeken en direct reageren op een leuke vacature. Werkgevers kunnen vacatures plaatsen en profielen van kandidaten bekijken. Ook zullen wij je per e-mail geschikte vacatures of kandidaten toesturen.

Stel een vraag over een vacature voor leerling timmerman Rotterdam

Wil je een vraag stellen over een vacature voor leerling timmerman Rotterdam? Neem dan contact op met Ymatch. Je kunt ons bereiken via de e-mail, telefoon of het contactformulier. Mocht je liever een persoonlijk advies willen, maak dan een afspraak op ons hoofdkantoor in Capelle aan den IJssel. Onder het genot van een kop koffie bespreken we graag de mogelijkheden met je door. Neem tot slot de tijd om rond te kijken op onze website. Zo krijg je een goed beeld van ons en onze manier van werken. Tot ziens bij Ymatch.

Ymatch is meer dan alleen een technisch uitzendbureau. Wij zijn jouw adviseur, bemiddelaar en coach wanneer jij op zoek bent naar een vacature als constructiebankwerker lasser.

Dit betekent dat wij voor technische vakmensen een groot aantal vacatures beschikbaar hebben. Wij selecteren voor jou de beste en leukste techniek vacatures, van grote tot kleine bedrijven bij jou in de regio. Afhankelijk van jouw wensen gaan wij op zoek naar dé technische vacature die volledig past bij jou.

Werken als constructiebankwerker

Ymatch heeft dagelijks verschillende vacatures. Als je geïnteresseerd bent in een leuke baan als constructiebankwerker, bekijk dan onze vacatures t.b.v. constructiebankwerker en solliciteer direct of kom naar een vestiging van Ymatch voor een kennismaking. Afhankelijk van jouw profiel en het aanbod van vacatures als bankwerker lasser MIG/MAG, bekijken we jouw mogelijkheden.

Ymatch is er voor jou

Ymatch is meer dan alleen een technisch uitzendbureau. Wij zijn jouw adviseur, bemiddelaar en coach wanneer jij op zoek bent naar een vacature als constructiebankwerker.

Dit betekent dat wij voor technische vakmensen een groot aantal vacatures beschikbaar hebben. Wij selecteren voor jou de beste en leukste techniek vacatures, van grote tot kleine bedrijven bij jou in de regio. Afhankelijk van jouw wensen gaan wij op zoek naar dé technische vacature die volledig past bij jou.

Job alert.

Maak een alert aan en ontvang dagelijks passende vacatures in je mail.

Job alert.

Maak een alert aan en ontvang dagelijks passende vacatures in je mail.

Typ een zoekterm in en druk op enter