Ymatch

Maandag een nieuwe medewerker?

Op zoek naar vakmensen?

Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in de bemiddeling van technisch personeel op lager en hoger niveau. Van de monteur in de service bus tot de tekenaar of werkvoorbereider op kantoor.

Wij beschikken als bemiddelingsbureau over de volgende certificaten;

  • VCU (Veiligheid Checklist Uitzendondernemingen)
  • SNA-Keurmerk
  • WKA verklaring
  • ABU certificaat
  • G-Rekening

Flexibiliteit in Techniek

Ons uitgangspunt is bijdragen aan uw bedrijfsresultaat. Door vanuit ons persoonlijk contact uw wensen te identificeren én te vertalen naar de benodigde vaardigheden, kennis en ervaring van een medewerker zijn wij in staat de juiste match te maken in de techniek.Onze bemiddelingsdiensten vertalen zich in de volgende disciplines:

Schrijf je in bij een werving en selectie bureau in Rotterdam

Solliciteren is altijd een spannende onderneming. Hoewel de sollicitatie nog maar de start is, ga je beginnen aan een nieuwe baan en dat is een hele uitdaging. Het vinden van een werkgever die goed bij jou past is niet altijd even gemakkelijk en kan veel tijd kosten. Schrijf je daarom in bij een werving en selectie bureau Rotterdam, zoals Ymatch. Wanneer je op zoek bent naar een technische of commerciële functie, dan helpt Ymatch je graag om een werkgever te vinden waar jij bij past. Naast werving en selectie is Ymatch ook een uitzend- en detacheringsbureau, voor als je op zoek bent naar een tijdelijke functie of als je je nog niet wilt verbinden aan een vaste werkgever.

Lees meer

Tijdelijk of Vast?

Op basis van een uitzendovereenkomst kunnen wij u voorzien van tijdelijk personeel op uren basis. U betaald hierbij slecht de daadwerkelijk gewerkte uren en wij zorgen voor de rest.

Toch liever een werknemer vast in dienst? Wij werken met scherpe werving & selectie voorwaarden. Neem contact op voor de mogelijkheden

Onze mensen

Onze kandidaten zijn werkzaam op alle vlakken in de branche. Niet alleen het
uitvoerend personeel maar ook de werkvoorbereider, tekenaar, calculator of technisch verkoper is door ons bemiddelbaar.

Kandidaten kwalificeren

Doordat wij zijn gevestigd binnen Kalkman Machinebouw te Krimpen aan den IJssel hebben wij, naast een gedegen gesprek, de mogelijkheid de kandidaten te testen op diverse vaardigheden.

Denk hierbij aan tekening lezen, materiaal herkenning en daadwerkelijke vak testen als lassen en verspanen.

Gecertificeerd werken

Wij werken samen met PayforPeople te Rotterdam. Zij verzorgen onze backoffice en zorgen voor de passende certificaten zodat u volledig veilig en vertrouwd uw mensen kunt inhuren.

Wij werken onder de ABU-cao, zijn NEN 4400-1 gecertificeerd, VCU gecertificeerd en hebben het SNA keurmerk.

Met trots werken wij samen met:

Typ een zoekterm in en druk op enter